Όρθιος ο Βόλος των δέκα παικτών στην Καισαριανή, πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά
i

©intime

Όρθιος ο Βόλος των δέκα παικτών στην Καισαριανή, πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά

Δημήτρης Χούπης 17:57 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 11.02.2024

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Κηφισιά και Βόλος έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν αφού παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι στην Καισαριανή, ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Βόλο των δέκα παικτών. Αυτή η ισοπαλία δεν βόλεψε κανέναν, αφού αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. 

Στο πρώτο μέρος η Κηφισιά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα αλλά και τις λίγες ευκαιρίες. Μόλις στο 2ο λεπτό έχασε δοκάρι με τον Μενέντες, ενώ στο 20' ο Βόλος έχασε σημαντική στιγμή με τον Κόμπα. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με Γκόμπελιτς και Μενέντες, αλλά και στις δύο στιγμές ο Κόβατς είπε «όχι». Στο 44ο λεπτό η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Ασλανίδη

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, είχε μπει πιο αποφασισμένοι για να βρει ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, καθώς οι παίκτες του Βόλου είχαν κλείσει τους χώρους. Ο ρυθμός του αγώνα από εκεί και έπειτα ήταν αρκετά χαμηλός και κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Στην κόκκινη του Ασλανίδη στο 45ολεπτό. Από εκεί και έπειτα ο Βόλος κλείστηκε στο δικό του μισό, με αποτέλεσμα να μην αφήνει χώρους στους παίκτες της Κηφισιάς. 

MVP

Η άμυνα του Βόλου. Σε όλο το παιχνίδι, αλλά κυρίως μετά την αποβολή, η αμυντική λειτουργία της ομάδας της Μαγνησίας ήταν αρκετά καλή. 

Οι ενδεκάδες των ομάδων 

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Μενέντες, Μπιφουμά, Τεττέι, Κλωναρίδης, Σναϊντερλέν (66'), Ίλιεφ (66'), Γιόβεντιτς (83').

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία, Ράσιτς (45'), Τσοκάνης (53'), Τρουιγέ (53'), Μωραΐτης (88')