Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει ο Τετέι: «Με αποκάλεσαν μαϊμού από τον πάγκο του Βόλου»

Ανδρέας Τετέι

i

© Intime

Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει ο Τετέι: «Με αποκάλεσαν μαϊμού από τον πάγκο του Βόλου»

Δημήτρης Χούπης 18:51 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 11.02.2024

Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει ο επιθετικός της Κηφισιάς, Αντρέας Τετέι, ο οποίος δήλωσε ότι από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσαν μαϊμού.

Κηφισιά και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν αφού αμφότερες οι ομάδες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο, ο επιθετικός της Κηφισιάς, Αντρέας Τετέι, έκανε παράπονα προς τον διαιτητή του ματς, χωρίς όμως να γίνει γνωστό τι ειπώθηκε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο φορ της ομάδας των βορείων προαστίων, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, καταγγέλλοντας ρατσιστική επίθεση. 

Συγκεκριμένα o 22χρονος ανέφερε ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα, ένας από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε μαϊμού και στη συνέχεια σχολίασε ότι έχει να ακούσει κάτι τέτοιο αρκετό καιρό, τονίζοντας ότι τον πείραξε. Με αποτέλεσμα να το πει στον διαιτητή. 

«Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν. 

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 11.02.2024

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

Πριν από λίγους μήνες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να μην τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο ματς με λίγες φάσεις, είχαμε στην αρχή κάποιες στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.