«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:49 - 11.02.2024

Πριν από λίγους μήνες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να μην τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο τιμόνι του, αφού οι Πειραιώτες τον ανακοίνωσαν το πρωί της Κυριακής (11/2). Το «βαρύ» όνομα του Ισπανού σε συνδυασμό με την εμπειρία του αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά που έψαχναν οι «ερυθρόλευκοι», με στόχο την βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει το κλαμπ. 

Ο ίδιος μπορεί να αποτελεί ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές του ισπανικού ποδοσφαίρου, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε followers και likes. Ο ίδιος δεν έχει προφίλ σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για αυτά. Πριν από λίγους μήνες, ο Μεντιλίμπαρ είχε κληθεί να σχολιάσει την ύπαρξη των social media, με αφορμή την επίθεση που είχε δεχθεί ο ποδοσφαιριστής, Νίκο Ουίλιαμς, τον περασμένο Απρίλιο. 

«Δεν είχα ποτέ social media στη ζωή μου. Όλες οι εφευρέσεις δημιουργούνται για καλό σκοπό, αλλά τελικά χρησιμοποιούνται για να κάνουν κακό. Όλες τους. Είναι σπάνιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης να μπει κάποιος με σκοπό να κολακεύσει κάποιον άλλον. Αντιθέτως, ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να κυνηγά ο ένας τον άλλον. Σήμερα όλα είναι ψηφιακά. Σπάνια συναντάμε ο ένας τον άλλο πρόσωπο με πρόσωπο, σπάνια συζητάμε από κοντά. Αυτό είναι χάλια κατά την άποψή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων τότε ο Μεντιλίμπαρ, σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει. 

Θυμίζουμε πως ο Μεντιλίμπαρ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο ίδιος είχε χειραψία με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, 

Μαζί του είχε τον δικηγόρο του και δύο συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, δεξιά του κάθισε ο Φραν Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό και στη Σεβίλλη, ενώ στα αριστερά του κάθισε ο Τόνι Ρουίθ, ο οποίος είναι επί σειρά ετών ο γυμναστής που έχει μαζί του στις ομάδες.

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!