Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Big-4

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:40 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 12.02.2024

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έληξε ισόπαλο, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πανηγύρισαν άνετα τη νίκη κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το... θρίλερ στην Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με τις επερχόμενες αναμετρήσεις να αναμένονται άκρως αμφίρροπες.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι (1-1) στην Τούμπα, με τον Τόμας Κεντζιόρα να... λυτρώνει τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά και να τους διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νωρίτερα η Ένωση είχε ανοίξει το σκορ με τον Ελίασον, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της μέχρι το τέλος.

Λίγες ώρες πριν, ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από τις Σέρρες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-3), με τους Βέρμπιτς, Παλάσιος και Γερεμέγεφ να βρίσκουν δίχτυα.

Το Σάββατο (10/2), ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε το τρίποντο (4-0) χάρη στα γκολ των Μασούρα, Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Φορτούνη.

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα όντας στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο ΑΕΚ και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση... αναπνοής.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ 3.10
Παναθηναϊκός 3.10
ΑΕΚ 3.10
Ολυμπιακός 7.50

Κανείς δεν δείχνει ικανός, να «σκοτώσει» το λιοντάρι
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:11 - 12.02.2024

Κανείς δεν δείχνει ικανός, να «σκοτώσει» το λιοντάρι

Η ΑΕΚ έχασε μόλις για έξι λεπτά στην Τούμπα, την ευκαιρία να γίνει το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό που και πάλι έδειξε και έχει τεράστια αξία, είναι πως κανείς ανταγωνιστής δεν έχει βρει τρόπο να την κερδίσει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League: