ΠΑΟΚ στο +9, 0-0 το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και βαθμολογία... Τουρκίας: Ξένο ΜΜΕ έκανε τη μία «γκάφα» μετά την άλλη
i

© PS Google & Intime

ΠΑΟΚ στο +9, 0-0 το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και βαθμολογία... Τουρκίας: Ξένο ΜΜΕ έκανε τη μία «γκάφα» μετά την άλλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:56 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 11.02.2024

Ένα εκτενές αφιέρωμα στη Stoiximan Super League έκανε η ιστοσελίδα «BNN Breaking», εντούτοις το Μέσο από την Ινδία έβαλε τη βαθμολογία του τούρκικου πρωταθλήματος, έφερε τον ΠΑΟΚ στο +9 από την ΑΕΚ και είδε ισοπαλία στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Η φετινή Stoiximan Super League αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να διεκδικούν τον τίτλο. Το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος φαίνεται να προσελκύει ενδιαφέρον και εκτός συνόρων, με ουκ ολίγα ΜΜΕ του εξωτερικού να ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Στο μοτίβο αυτό, η ινδική ιστοσελίδα «BNN Breaking» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της χώρας, κάνοντας λόγο για... μεγάλο δράμα όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα είναι πως στη βασική του φωτογραφία, το Μέσο έχει βάλει τη βαθμολογία της τουρκικής Super Lig. Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική «γκάφα»

© BNN

Μέσα στο κείμενο έγινε αναφορά για την κατάταξη και τους βαθμούς των ομάδων. Σύμφωνα με το Μέσο, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την Ένωση στο... +9, ενώ ο Παναθηναϊκός την περνά για επτά. 

«Η τρέχουσα βαθμολογία αντικατοπτρίζει μια σκληρή μάχη για την κυριαρχία, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στους 57 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στους 55 βαθμούς. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Πειραιώς διατηρεί σταθερή πορεία στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφιέρωμα. 

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 11.02.2024

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

Πριν από λίγους μήνες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να μην τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Νομίζατε ότι οι γκάφες τελειώνουν εκεί; Αμ δε! Σύμφωνα με το «BNN», το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0. «Η πολυαναμενόμενη σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό κατέληξε σε αδιέξοδο, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν καταφέρνει να παραβιάσει την άμυνα της άλλης. Αυτή η ισοπαλία χωρίς τέρματα ήταν μια αντανάκλαση της έντονης αντιπαλότητας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ αυτών των δύο ποδοσφαιρικών κολοσσών», έγραψε το ΜΜΕ

Sportal Sunday Live: Δικαιοσύνη στην Τούμπα, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και... Μεντιλίμπαρ