Ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:54 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 11.02.2024

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε την ΑΕΚ λίγο πριν το φινάλε και έβαλε φωτιά στην κορυφή, με το «Χ» να ευνοεί και τον Παναθηναϊκό. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Με το τελικό σφύριγμα του Αγκάγιεφ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. To «X» στην Τούμπα ευνόησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» που παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει πλέον 51 βαθμούς, αφήνοντας την Ένωση στους 49 και την τρίτη θέση. 

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στις Σέρρες, εκεί όπου επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0. Αυτό τον έφερε μία ανάσα από την πρώτη θέση, με την ομάδα του Τερίμ να βρίσκεται στο -1 από τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση. Τέταρτος είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το Σάββατο έκανε... πάρτι κόντρα στον ΟΦΗ και πλέον βρίσκεται επτά πόντους μακριά από την πρώτη θέση, έξι από τη δεύτερη και πέντε από την τρίτη. 

Τα πάνω - κάτω ήρθαν και στο Λαμία - Αστέρας Τρίπολης, εκεί όπου η πρώτη πέτυχε μυθική ανατροπή χάρη στον Καρλίτος. Αυτό της έδωσε την έκτη θέση, καθώς και τη διαφορά μόλις δύο βαθμών από τον πέμπτο Άρη. Τέλος, Βόλος και Κηφισιά έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αμφότερες αντιμέτωπες με τον κίνδυνο του υποβιβασμού. 

Sportal Sunday Live: Δικαιοσύνη στην Τούμπα, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και... Μεντιλίμπαρ
SPORTAL ORIGINALS

22:00 - 11.02.2024

Sportal Sunday Live: Δικαιοσύνη στην Τούμπα, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και... Μεντιλίμπαρ

Η Sportal Sunday Live ήταν μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα και το 1-1 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE