Με πρωταγωνιστή Καρλίτος η Λαμία πήρε τη «ματσάρα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Καρλίτος

Με πρωταγωνιστή Καρλίτος η Λαμία πήρε τη «ματσάρα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:26 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 27.02.2024

Ένα απίθανο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, με την πρώτη να παίρνει την ανατροπή (2-1) στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Aυτή έφερε την υπογραφή του Καρλίτος, που έκανε απίθανο ματς σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Γκολ, ανατροπή και θέαμα περιλάμβανε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, η οποία έληξε με 2-1 υπερ των Φθιωτών. Πρωταγωνιστής ο Καρλίτος, ο οποίος έκανε τα πάντα για να νικήσει η ομάδα του στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

H γηπεδούχος μπήκε δυναμικά από νωρίς, περιορίζοντας τους χώρους στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, μόλις στο 3ο λεπτό ο Καρλίτος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του να καταλήγει στο δοκάρι. Οι παίκτες του Ράσταβατς απεναντίας χρειάστηκαν μία κόντρα για να πάρουν το προβάδισμα, το οποίο ήρθε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Η μπάλα έφτασε στον ο Μπαρτόλο, εκείνος έδωσε στον Καλτσά και ο τελευταίος με εξ επαφής πλασέ έκανε το 1-0. 

Το μομέντουμ για τους Αρκάδες συνεχίστηκε για λίγο, εντούτοις οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ξανά ο Καρλίτος έχασε καλή στιγμή στο 24’ όταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πήγε να πετύχει ένα τρομερό τέρμα. Τα πράγματα για τον Αστέρα Τρίπολης έγιναν πιο δύσκολα στο 36’, όταν ο Γκαρσία είδε δεύτερη κίτρινη και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Αυτή τελικά έφερε με απίθανο τρόπο ο Καρλίτος, στο 69ο λεπτό. Ο Ισπανός υποδέχθηκε μία μπαλιά, κουβάλησε την μπάλα και με μία βολίδα έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Ακολούθησε ένα ματς νωχελικό ή τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι το 76’. 

Σε εκείνο το λεπτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έκανε ο Σίντκλεϊ στον Καλτσά, με τον Μιριτέλο να βλέπει την εκτέλεσή του να σταματά στον Κοσέλεφ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79’ ο Καστάνιο «γκρέμισε» τον Καρλίτος, με τον δεύτερο στο 80’ να κάνει το 2-1, φέρνοντας την ανατροπή για το κλαμπ του. Το ματς «έσβησε» μετά από την ανατροπή και το σκορ δεν άλλαξε ποτέ. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: 

Το πεντάλεπτο 75-80' ήταν εκείνο στο οποίο κρίθηκαν όλα. Ο Μιριτέλο δεν μπόρεσε να κάνει το 1-2, το οποίο θα έδινε στην ομάδα του προβάδισμα σε ένα κρίσιμο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος έκανε το 2-1 και έφερε τη νίκη για τους Φθιωτούς. 

MVP: 

O Καρλίτος με διαφορά χιλιομέτρων ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Είχε δοκάρι στο 3', παραλίγο να βάλει γκολ από κόρνερ και ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 

OI ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Στάνκο, Τσιλούλης, Καρλίτος.
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο