Τετέι: «Κέρδισα φάουλ κι άκουσα ''πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού'' - Είμαι ακόμα πολύ νέος κι έχω την ακοή μου» (vid)
i

© Glomex

Τετέι: «Κέρδισα φάουλ κι άκουσα ''πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού'' - Είμαι ακόμα πολύ νέος κι έχω την ακοή μου» (vid)

Ο Ανδρέας Τετέι μίλησε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανακοίνωση του Βόλου.

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα ανάμεσα σε Κηφισιά και Βόλο στην Καισαριανή (0-0), ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στο επίκεντρο για λάθος λόγους. Λίγη ώρα μετά το τελικό σφύριγμα, ο επιθετικός των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και προχώρησε σε αποκαλύψεις που... σοκάρουν. 

«Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν», δήλωσε μεταξύ άλλων. 

Μία μέρα μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», ο νεαρός ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα βίωσε.

«Κέρδισα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και άκουσα κάποιον να λέει πως "πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού". Πήγα αμέσως στον διαιτητή να του πω τη συνέβη και να σταματήσω τον αγώνα. Βρισκόμαστε στο 2024 δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο διαιτητής δεν άκουσε κάτι γιατί ήταν πολύ μακριά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα φτιάχνει η ομάδα. Δεν ήταν ολόκληρη ομάδα, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό που εκφράστηκε έτσι», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την ανακοίνωση του Βόλου: «Είμαι ακόμα πολύ νέος και έχω ακόμα την ακοή μου, ακούω πάρα πολύ καλά, ξέρω τι άκουσα. Δεν θέλω να πω το όνομά του, όταν βρεθεί το video από την ομάδα, θα ακουστεί ποιου ήταν η φωνή. Η ομάδα μου κινείται νομικά για αυτό το θέμα. Μίλησα στον πρόεδρο και του ζήτησα βοήθεια».

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 11.02.2024

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»

Μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντρέας Τετέι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και τόνισε ότι αυτά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Βόλου: 

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».