Δύσκολα και για Τούμπα ο Ιωαννίδης - Έκανε ξανά ατομικό
i

© Intime

Δύσκολα και για Τούμπα ο Ιωαννίδης - Έκανε ξανά ατομικό

Γιάννης Λιβανός 14:44 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 12.02.2024

Μόνος του προπονήθηκε και τη Δευτέρα (12/02) ο Φώτης Ιωαννίδης, με την προπόνηση του Παναθηναϊκού να περιλαμβάνει αποθεραπεία για τους βασικούς στις Σέρρες και παιχνίδι για τους υπόλοιπους.

Δίχως τον Φώτη Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Δευτέρας (11/02) για τον Παναθηναϊκό. Σε δύο γκρούπ μοιράστηκαν οι παίκτες του «τριφυλλιού». Αποθεραπεία ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή (11/02) κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ παιχνίδι σε περιορισμένους χώρους περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.

Σε ρυθμούς...ΠΑΟΚ κινείται σύσσωμο το κλαμπ του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (14/02, 19:30).

Ο διεθνής επιθετικός των «πρασίνων» συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Επομένως η παρουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/02)με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Το θετικό για τον Φατίχ Τερίμ είναι πως πέραν του Ιωαννίδη, δεν έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός φυσικά παραμένουν οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

Ο Τερίμ έπραξε και μίλησε, οι παίκτες καλούνται να ακούσουν

Ο Τερίμ έπραξε και μίλησε, οι παίκτες καλούνται να ακούσουν

Ο Φατίχ Τερίμ προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον στις Σέρρες και έδειξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πως περιμένει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Το πως θα αντιδράσει ο καθένας, εναπόκειται στον ίδιο...

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ως είθισται την επομένη ενός αγώνα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».