Τα πρώτα πεντάλεπτα στην επανάληψη «πληγώνουν» τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Τα πρώτα πεντάλεπτα στην επανάληψη «πληγώνουν» τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:00 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 13.02.2024

Ο Ελίασον έδωσε συνέχεια σε ένα αρνητικό σερί για τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2024.

Ο ΠΑΟΚ «φλέρταρε» με την πρώτη του ήττα στην Τούμπα για τη φετινή σεζόν, ωστόσο στο τέλος βρήκε τη λύση! 

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Δικέφαλος υποδέχτηκε την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Μετά από ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο μέρος, το σύνολο του Λουτσέσκου έμεινε πίσω στο σκορ με το... καλημέρα στην επανάληψη. Ο Πινέδα με μία εκπληκτική μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Λιβάι Γκαρσία κι εκείνος έκανε το γύρισμα για τον Ελίασον, ο οποίος έστειλε από κοντινή απόσταση την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κοτάρσκι (0-1). 

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Μπορεί να στάθηκε άτυχος στο δοκάρι του Ντεσπόντοφ, ωστόσο λίγο πριν μπούμε στις καθυστερήσεις ο Τόμας Κεντζιόρα έφερε τη... λύτρωση για το τελικό 1-1.

Το πάθημα δεν έχει γίνει μάθημα

Για ακόμη ένα ντέρμπι μέσα στο 2024, οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. 

Η αρχή έγινε στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη στις 7 Γενάρη, για τη 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο «άσφαιρες», ενώ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη στην επανάληψη ο Σουλεϊμάνοφ έδωσε το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους. 

Για την ιστορία, στη συνέχεια ο Δικέφαλος δέχτηκε και δεύτερο γκολ, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της μείωσης με τον Μπάμπα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα (2-1) μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Συνέχεια σε αυτό το αρνητικό σερί για τον ΠΑΟΚ με τα γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους έδωσε και ο Τάσος Μπακασέτας. Στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας διεθνής βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (51΄) από την «άσπρη βούλα».

Όπως διαπιστώνεται, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπαίνουν με την κατάλληλη συγκέντρωση στο παιχνίδι κι αυτό το «πληρώνουν» μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει και συνέχεια σε αυτό το... φαινόμενο.