Ο Λουτσέσκου έπιασε Αναστασιάδη στην κορυφή και είναι έτοιμος για... μοναξιά

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Ο Λουτσέσκου έπιασε Αναστασιάδη στην κορυφή και είναι έτοιμος για... μοναξιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:25 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 12.02.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνδύασε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Σε ένα ντέρμπι με φόντο την κορυφή για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι (1-1), με τον Τόμας Κεντζιόρα να... λυτρώνει τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά και να τους διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Μπορεί η νίκη να μην ήρθε για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο η αναμέτρηση της Τούμπας αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός έπιασε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην πρώτη θέση σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (18/2) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μείνει μόνος στην πρώτη θέση. 

Ο Ρουμάνος κόουτς μετράει 101 νίκες, 28 ισοπαλίες και μόλις 24 ήττες στα 153 ματς για το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά ο ίδιος έχει κάτσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο σε 235 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τον 54χρονο προπονητή, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει πανηγυρίσει 95 φορές τη νίκη στο πρωτάθλημα ως τεχνικός του Δικεφάλου. 

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, ο Λουτσέσκου «επιβραβεύτηκε» από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το έργο του κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ο «στρατηγός» της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τις επόμενες σεζόν, ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις σχετικά με τον μισθό του.

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027. Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. 

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:40 - 12.02.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έληξε ισόπαλο, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πανηγύρισαν άνετα τη νίκη κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ.