Επίσημο: «Στρατηγός» του ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Επίσημο: «Στρατηγός» του ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 ο Λουτσέσκου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:30 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 09.02.2024

Την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο έβαλε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος και επίσημα θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ μέχρι το 2027.

Ήταν θέμα χρόνου και έγινε τελικά πράξη! Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα περάσει τα επόμενα τρία χρόνια της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα έκανε επίσημα γνωστό πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2027. 

Ο «στρατηγός» των «ασπρόμαυρων» θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τις επόμενες σεζόν, ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το συμβόλαιο που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτές θα αφορούν τον μισθό του προπονητή αλλά και των συνεργατών του, με τον ίδιο να ανταμείβεται για την εξαιρετική πορεία της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο ίδιος νωρίτερα μέσα στη μέρα βρέθηκε στην έδρα της ομάδας του, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ – Η καλύτερη επίθεση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:25 - 07.02.2024

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ – Η καλύτερη επίθεση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχές Φεβρουαρίου 98 γκολ σε 37 αγώνες. Φέτος η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καταγράφει την καλύτερη επιθετική επίδοση της ιστορίας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει αγγίξει ήδη τα γκολ που είχε συνολικά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust…»