Η αναφορά της UEFA στον Τζίμα: «Το μελλοντικό αστέρι του ΠΑΟΚ»

Στέφανος Τζίμας

i

© Intime

Η αναφορά της UEFA στον Τζίμα: «Το μελλοντικό αστέρι του ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, βρέθηκε στο επίκεντρο της UEFA.

Ο Στέφανος Τζίμας αποθεώθηκε από την UEFA! 

Κατά διαστήματα, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κάνει αναφορές σε πρωταγωνιστές, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ, με την UEFA να γράφει χαρακτηριστικά «Το μελλοντικό αστέρι».

Τη φετινή χρονιά, ο 18χρονος επιθετικός έχει πάρει ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, δείχνοντας αρκετά δείγματα του ταλέντου του. Μέχρι στιγμής με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για τη σεζόν 2023-24, ο ίδιος έχει καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.

Στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου ο Τζίμας! 

Όπως είναι γνωστό, ο Δικέφαλος διαθέτει πολλά ταλέντα. Οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης είναι ασφαλώς σε πρώτο πλάνο, αλλά στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης πιστεύουν πολύ και στον Στέφανο Τζίμα. Ο 18χρονος επιθετικός (6/1/2006) μάλιστα, συμπεριλήφθηκε από τον «Guardian» στα 60 κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για το 2023.

Στην ίδια λίστα ενδεικτικά βρίσκεται ο Έντρικ της Παλμέιρας, ο οποίος έχει κλείσει στη Ρεάλ, ο Γιοτόφ της Μπάγερν και οι Ομπάντο, Ντάρβιχ, Γιακομπισβίλι, Κοχέν της Μπαρτσελόνα.