Σε ρυθμούς Ράζβαν Λουτσέσκου κινείται ο ΠΑΟΚ - Ημέρα ανανέωσης για τον Ρουμάνο τεχνικό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Σε ρυθμούς Ράζβαν Λουτσέσκου κινείται ο ΠΑΟΚ - Ημέρα ανανέωσης για τον Ρουμάνο τεχνικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:08 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 09.02.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς Ράζβαν Λουτσέσκου κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2), ο Ρουμάνος τεχνικός θα βρεθεί στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με σκοπό να επισημοποιηθεί η επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 54χρονος «στρατηγός» του Δικεφάλου θα βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

Επίσης έγινε γνωστό πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το συμβόλαιο που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή, σε ότι αφορά τον μισθό του Ρουμάνου αλλά και των συνεργατών του.

Έτσι μετά τις ανανεώσεις Τάισον και Μουργκ, ο ΠΑΟΚ κλείνει το μοναδικό του ανοικτό και πιο μεγάλο... θέμα και πλέον στρέφει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπράντον Τόμας και Τσιγγάρα, στις οποίες έχει χρόνο για να χειριστεί τα θέματα όπως θέλει ο ίδιος.

Να θυμίσουμε πως ο Λουτσέσκου έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του Δικεφάλου στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με απολογισμό 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚΚέρκυρα 3-1.