Υπέροχο βίντεο: Ιταλός προπονητής κάνει διάλεξη πάνω στο αριστούργημα του Κωνσταντέλια στο Καραϊσκάκη
i

©PrtScr

Υπέροχο βίντεο: Ιταλός προπονητής κάνει διάλεξη πάνω στο αριστούργημα του Κωνσταντέλια στο Καραϊσκάκη

Στέλιος Βαρδάκης • 15:11 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 08.02.2024

Η χάρη του... Γιάννη Κωνσταντέλια έφτασε μέχρι την Ιταλία. Ιταλός προπονητής έδειξε βίντεο του άσου του ΠΑΟΚ σε ομιλία που έκανε σε καμπ στην Κύπρο.

Η «μαγεία» του Γιάννη Κωνσταντέλια κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός καταφέρνει με τα κατορθώματά του να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην υφήλιο. 

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής, Τζιάνι Πετρόκι, σε διάλεξή του σε καμπ στην Κύπρο μίλησε για τη φαντασία των ποδοσφαιριστών και πως οι προπονητές δεν πρέπει να τους τη κόβουν από μικρή ηλικία. 

Στο πλαίσιο αυτό, βρήκε την ευκαιρία να δείξει σε βίντεο το 4ο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό για το ματς του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League, όπου ο Κωνσταντέλιας μοίρασε «μαγική» ασίστ στον Οζντόεφ για να σκοράρει. 

Ο Ιταλός προπονητής μέσω του Κωνσταντέλια κατάφερε να δείξει πως μπορεί να συνδυαστεί η ποδοσφαιρική ευφυΐα με την φαντασία και την αποτελεσματικότητα εντός των τεσσάρων γραμμών, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να αποτελεί το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση. 

Δείτε το βίντεο: