Αυτή είναι η «black list» των γηπέδων: Τα πρόσωπα που δε θα μπουν ποτέ ξανά σε κερκίδες

Αυτή είναι η «black list» των γηπέδων: Τα πρόσωπα που δε θα μπουν ποτέ ξανά σε κερκίδες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:58 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 07.02.2024

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα νέα μέτρα της αθλητικής βίας, οι Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιάννης Βρούτσης στάθηκαν και στην «black list» των γηπέδων.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει μπει στην τελική ευθεία! 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα νέα μέτρα της αθλητικής βίας, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, προχώρησαν σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Οι δύο άνδρες θέλησαν να δώσουν απαντήσεις για όλα τα ζητήματα και μεταξύ άλλων στάθηκαν στην «black list» των γηπέδων, στην οποία θα βρίσκονται όσοι δεν θα μπορούν να βρουν θέση στις κερκίδες. 

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στη λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων και γνωστοποιήθηκε πως σε αυτήν τη λίστα θα μπαίνουν τα ΑΦΜ και ο προσωπικός αριθμός (όταν αυτός έρθει), των ατόμων που δεν θα δικαιούνται να μπουν στα γήπεδα.

Τα γήπεδα θα κλείνουν σε περίπτωση που πέσει πυρσός ή κροτίδα

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα νέα μέτρα της αθλητικής βίας, ο Γιάννης Βρούτσης επισήμανε πως το γήπεδο θα κλείνει αν πέσει πυρσός ή κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου.

«Το πρώτο και βασικό είναι ότι Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, ανοίγουν σε νέο περιβάλλον, στο οποίο υπάρχει μια νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση Βίας, η οποία επιβάλλει δρακόντειες κυρώσεις με κατεξοχήν κύρωση το κλείσιμο του γηπέδου από φιλάθλους. Εάν πέσει κροτίδα στο γήπεδο, εάν πέσει πυρσός, εάν πέσει στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο αντικείμενο, χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο από φιλάθλους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Στόχος μας είναι να μην επηρεάσουμε το πρωτάθλημα και δεν το επηρεάζουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η διαδικασία για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα - Πως θα βγάζουν εισιτήρια οι φίλαθλοι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:45 - 07.02.2024

Η διαδικασία για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα - Πως θα βγάζουν εισιτήρια οι φίλαθλοι

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, μίλησε για τη διαδικασία με την οποία θα μπορούν οι φίλαθλοι να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα μέσω της εφαρμογής του gov.gr wallet.

Τα νέα μέτρα κατά της αθλητικής βίας

1. Το γήπεδο θα κλείνει αν πέσει πυρσός ή κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου

2. Από τις 6 Μαρτίου κανένα γήπεδο δεν θα λειτουργεί χωρίς κάμερες

3. Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση στα γήπεδα μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet