Στην Τούμπα για τις υπογραφές της ανανέωσης ο Ράζβαν Λουτσέσκου! (gallery/vid)

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Sportal.gr

Στην Τούμπα για τις υπογραφές της ανανέωσης ο Ράζβαν Λουτσέσκου! (gallery/vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 16:08 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 09.02.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε στα γραφεία της Τούμπας με σκοπό να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου.

Η επέκταση συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε στην τελική ευθεία!

Να θυμίσουμε πως ο Δικέφαλος ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο. Ο «στρατηγός» των ασπρόμαυρων θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας, ενώ επίσης θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το συμβόλαιο που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή, σε ότι αφορά τον μισθό του Ρουμάνου αλλά και των συνεργατών του.

Αυτήν την ώρα, ο 54χρονος κόουτς έφτασε στα γραφεία της Τούμπας για τις τελικές υπογραφές και με σκοπό να επισημοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου.

Να θυμίσουμε πως ο Λουτσέσκου έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του Δικεφάλου στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. 

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με απολογισμό 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες. Ο ίδιος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚΚέρκυρα 3-1.