Επιτέλους και πάλι ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω ΑΕΚ! (vids)
i

© Intime

Επιτέλους και πάλι ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω ΑΕΚ! (vids)

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται η Νέα Φιλαδέλφεια μετά από περίπου δύο μήνες, με το κλίμα στην πόλη να είναι υπέροχο πριν το ματς με την Κηφισιά.

Έχουν περάσει 76 ημέρες από την τελευταία φορά που οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Ήταν στην αναμέτρηση με τον Άρη, όπου η Ένωση επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Βίντα.

Πλέον μετράμε πάνω από δύο μήνες μετά την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση για κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και οι πόρτες της «Αγιάς Σοφιάς» ανοίγουν ξανά σήμερα το απόγευμα (17/2), με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται την Κηφισιά και να έχουν την ευκαιρία να πατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η επιθυμία του κόσμου να βρεθεί ξανά στο πλευρό του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του, να δει ποδόσφαιρο και να ζήσει όμορφες στιγμές ήταν μεγάλη και γι' αυτό από νωρίς την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια επικρατεί ένα υπέροχο κλίμα μετά από πολύ καιρό.

Οπαδοί της ΑΕΚ απ' όλη την Ελλάδα έχουν ταξιδέψει, προκειμένου να γεμίσουν την «OPAP Arena», με τους δρόμους και τα μαγαζιά γύρω από το σπίτι της Ένωσης να έχουν γεμίσει ασφυκτικά από το πρωί, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στα σχετικά βίντεο.