ΑΕΚ: Έτοιμος ο Σιντιμπέ για Ιωνικό
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Σιντιμπέ για Ιωνικό

Κώστας Τσίλης 15:57 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 19.01.2023

Ο Σιντιμπέ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ και πιθανότατα θα μπει ξανά στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό

Μ' ένα καλό μαντάτο μπήκε η ΑΕΚ στην προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό, να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι. 

Ο Σιντιμπέ υπέφερε, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από ένα τράβηγμα που ήταν στα όρια της ελαφριάς θλάσης. Αυτό τον υποχρέωσε να χάσει τα δυο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό αλλά και αυτό του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Όμως πλέον ουσιαστικά από σήμερα είναι ξανά διαθέσιμος. 

Αυτή η επιστροφή του Γάλλου ακραίου μπακ, όχι για το ματς με τον Ιωνικό, αλλά ουσιαστικά από το επόμενο με τον Άρη, δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού για την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Με τον Λάζαρο Ρότα πάντως, να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα στις σκέψεις του Αλμέιδα.