Τα σενάρια που στέφουν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ - Μπορεί να το πάρει ακόμα κι αν χάσει!

Οι πανηγυρισμοί των «κιτρινόμαυρων»

i

© Intime

Τα σενάρια που στέφουν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ - Μπορεί να το πάρει ακόμα κι αν χάσει!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:15 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 08.05.2023

Με το διπλό στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη (1-2), η ΑΕΚ «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα και πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στην «Οpap Arena» για να το σηκώσει και επίσημα.

Το σπουδαίο διπλό με ανατροπή της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο ξεκαθάρισε τα πράγματα σε ότι αφορά την κορυφή. Η Ένωση πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό να σηκώσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Πλέον, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφτασε τους 80 βαθμούς και ούσα στο +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, έχει «αγκαλιάσει» τον τίτλο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως την τελευταία αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να σηκώσουν το πρωτάθλημα ακόμη και με ήττα απέναντι στους «Θεσσαλούς». Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας του «τριφυλλιού» με τον Άρη, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στον θρόνο της μετά από τη σεζόν 2017-18.

Όπως διαπιστώνεται, τα σενάρια είναι σχεδόν όλα υπέρ της Ένωσης και μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει την κορυφή και τον τίτλο.