ΑΕΚ: «Για τον Πινέδα έρχονται συνεχώς προτάσεις και τις απορρίπτουμε»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

ΑΕΚ: «Για τον Πινέδα έρχονται συνεχώς προτάσεις και τις απορρίπτουμε»

Κώστας Τσίλης 11:21 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 07.06.2024

Οι Μεξικανοί έβαλαν σήμερα και την Κρούζ Αζούλ στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μεξικανού χαφ, όμως από την πλευρά της Ένωσης, τουλάχιστον προς το παρόν, υπάρχει μια ξεκάθαρη θέση

Το σημερινό δημοσίευμα από το Μεξικό που κάνει λόγο για πρόταση πολλών εκατομμυρίων της Κρουζ Αζούλ προς την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, δεν είναι το πρώτο. Έχουν υπάρξει πολλά ανάλογα τους τελευταίους μήνες και για πολλούς συλλόγους από το Μεξικό. Όπως φαίνεται όμως, δεν πρόκειται καν απλώς για δημοσιεύματα, αλλά ακόμα και για προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΑΕΚ.

Φαίνεται πως ο Πινέδα αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα από τα πιο... "καυτά" μεταγραφικά ονόματα στην αγορά του Μεξικού. Και είναι πολλές ομάδες που όχι απλώς ενδιαφέρονται, αλλά θέλουν να τον αποκτήσουν. Κάτι που φαίνεται και από την αντίδραση υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ, στο σημερινό δημοσίευμα περί πρότασης της Κρούζ Αζούλ. «Για τον Πινέδα έρχονται συνεχώς προτάσεις και τις απορρίπτουμε».

Είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ πολύ σπάνια θα πει για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, "δεν πωλείται". Ωστόσο για κάποιες περιπτώσεις, όπως πέρυσι για τον Λιβάι Γκαρσία, μπορεί και να το κάνει. Σίγουρα πάντως ο Πινέδα είναι ο παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ, που αν όχι "δεν πωλείται", σίγουρα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλον για να πωληθεί. Και αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν και οι Μεξικανοί.

Από την άλλη μεριά, όπως επιβεβαιώνεται ουσιαστικά και από την ΑΕΚ, οι σύλλογοι από το Μεξικό έχουν αρχίσει να κτυπούν την πόρτα. Και είναι πιθανό αυτό να έχει και συνέχεια, ειδικά αν όντως κάποιες ομάδες όπως η Κρουζ Αζούλ, θέλουν πολύ τον Πινέδα. Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, η πόρτα της ΑΕΚ είναι κλειστή.