Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μίλσον

Μίλσον

i

©Intime

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Μίλσον

Κώστας Τσίλης 21:59 - 05.06.2024

Ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού της Μακάμπι, ωστόσο η Ένωση αυτή την στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε καμία πρόταση προς τους ισραηλινούς

Δεν είναι η πρώτη φορά σήμερα, που υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο με τον Φελίσιο Μίλσον. Άλλωστε ο ίδιος ο μάνατζερ του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Μακάμπι, είχε πρώτος μιλήσει για ενδιαφέρον της Ένωσης. Ωστόσο το σημερινό ρεπορτάζ των Πορτογάλων για επισημοποίηση αυτού του ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

"Δεν υπάρχει καμία επισημοποίηση ενδιαφέροντος" ξεκαθάριζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή, η περίπτωση του Μίλσον δεν είναι καν απ' αυτές που δουλεύονται από τους ανθρώπους της Ένωσης. Έστω και αν ουδείς αρνείται πως ο Ανγκολέζος της Μακάμπι Τελ Αβιβ, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Πρόκειται για έναν 24χρονο εξτρέμ, που έχει κλείσει το πρωτάθλημα φέτος με επτά γκολ και 13 ασίστ. Διόλου ευκαταφρόνητα νούμερα. Ενώ έκανε εξαιρετικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, την δεδομένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια πρόταση στην Μακάμπι για να πάρει τον παίκτη, αλλά δεν είναι και μια υπόθεση που "τρέχει". Χωρίς πάντως αυτό να αποκλείει, πως μπορεί να αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα.