Ανακούφιση στην ΑΕΚ με Σιντιμπέ, γλίτωσε τη θλάση
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

Ανακούφιση στην ΑΕΚ με Σιντιμπέ, γλίτωσε τη θλάση

Κώστας Τσίλης 19:20 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 30.06.2023

Η μαγνητική που έκανε ο Σιντιμπέ έδειξε πως έχει αποφύγει τη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ από τη Δευτέρα.

Μπορεί από την αρχή να φαινόταν πως οι ενοχλήσεις στην γάμπα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Όμως και μόνο το γεγονός πως υπήρχαν φόβοι για έστω για ελαφριά θλάση, έφερνε μια ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ

Απέφυγε τη θλάση ο Σιντιμπέ

Τελικά η μαγνητική στην οποία άμεσα υποβλήθηκε ο Γάλλος μπακ, ήταν καθαρή. Και έδειξε πως την γλίτωσε τη θλάση. Φυσικά αυτό είναι το πολύ καλό νέο. Παρόλα αυτά ο Σιντιμπέ δεν είναι σε θέση να επιστρέψει αμέσως ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Εξακολουθεί να νιώθει βαρύ χαμηλά το αριστερό του πόδι. 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Γάλλος μπακ θα πάει συντηρητικά με αποφόρτιση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και θα δοκιμάσει πάλι από την Δευτέρα να μπει στο γήπεδο και να ανεβάσει ξανά στροφές στις προπονήσεις. 

Βεβαίως όλο αυτό σημαίνει πως ο Σιντιμπέ δεν θα χάσει ουσιαστικά έδαφος στην δουλειά της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να παίξει στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού την προσεχή Τρίτη. Ωστόσο αυτή την στιγμή αυτό είναι το μικρότερο ζήτημα. Το σημαντικό είναι πως απέφυγε τα χειρότερα με μια θλάση.