Με έγκριση Αλμέιδα, η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη 5 παίκτες για την Β' ομάδα
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Με έγκριση Αλμέιδα, η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη 5 παίκτες για την Β' ομάδα

Κώστας Τσίλης 19:21 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 29.06.2023

Σ' ένα μπαράζ ενίσχυσης με πέντε ποδοσφαιριστές έχει προχωρήσει η ΑΕΚ για την ομάδα Β, με την έγκριση του Αλμέιδα

Κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, παρότι ο Ματίας Αλμέιδα είχε να διεκδικήσει (και να κατακτήσει) ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο, δεν παραμέλησε καθόλου την δέσμευση που είχε πάρει για τη Β' ομάδα της ΑΕΚ.

Ενίσχυση και για τη Β' ομάδα στην ΑΕΚ

Ασχολήθηκε αρκετά και μάλιστα πολύ συχνά έπαιρνε και παίκτες στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. Και τώρα, με έγκριση του Αργεντινού τεχνικού, η ΑΕΚ έχει κάνει ένα μεταγραφικό μπαράζ με πέντε κινήσεις ενίσχυσης της Β' ομάδας. 

Σήμερα υπήρξε συμφωνία με τον Κώστα Χρυσόπουλο που έρχεται από τον Άρη και ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί. Ενώ η ΑΕΚ θα προχωρήσει και στην απόκτηση του 19χρονου Αλέξη Πήλιου που είναι δεξί μπακ και αδελφός του Σταύρου. Όπως και του 20χρονου χαφ Λάμπρου Μουστάκα. Αμφότεροι από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Και φυσικά την περασμένη Τρίτη αποκτήθηκαν και οι δυο Αφρικανοί Γιεμπόα και Λαμαράνα

Μάλιστα, τους τρεις εξ αυτών, ο Αλμέιδα θέλει να τους δει και τους δουλέψει στην προετοιμασία. Ο Λαμαράνα και ο Γιεμπόα βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία. Ενώ τις επόμενες ώρες για το Μπουργκ Χάαμσταντ θα ταξιδέψει και ο Χρυσόπουλος.

Αλλά και για τους πέντε που αποκτήθηκαν, έχει εικόνα και άποψη ο Αργεντινός τεχνικός. Κάτι που φανερώνει πόσο πολύ ασχολείται ο Αλμέιδα και με τη Β' ομάδα της ΑΕΚ, θέλοντας να δημιουργήσει επί της ουσίας, συγκοινωνούντα δοχεία.