Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: Βασικός ο Γαλανόπουλος!

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: Βασικός ο Γαλανόπουλος!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:05 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 27.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (30/4, 20:00) στη Λεωφόρο για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ένωσης. Ο Αργεντινός τεχνικός επιφύλασσε εκπλήξεις, αφού έδωσε φανέλα βασικού στον Κώστα Γαλανόπουλο και άφησε εκτός τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Ορμπελίν Πινέδα. Αυτό γιατί ο Μεξικάνος χαφ έχει κάποιες ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να βγάλει 90λεπτο, ενώ στον Δικέφαλο υπάρχουν αρκετά προβλήματα και με ιώσεις.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αθανασιάδης, έχοντας μπροστά του τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Γαλανόπουλος παρέα με τον Γιόνσον. Στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία στην «αιχμή του δόρατος», με τον Στίβεν Τσούμπερ να βρίσκεται από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.