ΠΑΕ ΑΕΚ: «Οι θύρες έκλεισαν με εντολή αστυνομίας, η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται πουθενά»

Ελλάδα - Ολλανδία

i

© Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Οι θύρες έκλεισαν με εντολή αστυνομίας, η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται πουθενά»

Κώστας Τσίλης 15:44 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 17.10.2023

Θέση στην συζήτηση που φούντωσε από το χθεσινό ματς της εθνικής για τις κλειστές θύρες στο ένα πέταλο της Opap Arena, πήρε η ΑΕΚ

Είναι σχεδόν αυτονόητο το γεγονός πως παρότι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ανήκει στην ΑΕΚ, σε οργανωτικά ζητήματα παιχνιδιού της εθνικής ομάδας, δεν έχει καμία εμπλοκή. Παρόλα αυτά στη συζήτηση που άνοιξε από το χθεσινό ματς με την Ολλανδία, για τις κλειστές θύρες στο ένα πέταλο, ενεπλάκη και μάλιστα ποικιλοτρόπως η ΑΕΚ. Ως εκ τούτου μπήκε στην διαδικασία να τοποθετηθεί.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν από την Ένωση, είναι πως αυτή ήταν μια απόφαση που πήρε η αστυνομία, όπως ενημέρωσε και με επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ. «Είναι ένα θέμα που δεν έχουμε εμπλοκή, αλλά αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε διότι μας εμπλέκουν. Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ», έλεγαν από την ΑΕΚ. 

Είναι θέμα της αστυνομίας αυτή η απόφαση. Άλλωστε, όπως υπενθυμίζουν από την ΑΕΚ, στο ματς με την Ιρλανδία οι θύρες αυτές λειτούργησαν κανονικά και είχαν κόσμο. Όσον αφορά τα σπασμένα καρεκλάκια στις κλειστές θύρες, στην ΑΕΚ θεώρησαν πως η αντικατάσταση πρέπει να γίνει πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, που και πάλι θα χρησιμοποιηθεί από κόσμο το συγκεκριμένο πέταλο του γηπέδου.