«Η Κλαμπ Αμέρικα θέλει "πακέτο" Αλμέιδα και Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα & Ματίας Αλμέιδα

«Η Κλαμπ Αμέρικα θέλει "πακέτο" Αλμέιδα και Πινέδα»

Sportal newsroom 08:16 - 30.05.2023

Στο Μεξικό δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Κλαμπ Αμέρικα ενδιαφέρεται τόσο για τον Ματίας Αλμέιδα όσο και για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής των επιτυχιών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, έχει ανανεώσει ως το καλοκαίρι του 2028 το συμβόλαιό του και έχει κάνει σαφές πως δεν δέχεται προτάσεις.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν ομάδες που τον... ονειρεύονται. Μία από αυτές φέρεται να είναι η Κλαμπ Αμέρικα, που σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, σε περίπτωση που τα κάνει πρόταση θα είναι... μαμούθ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, θα μπορούσε να προσφέρει στον Πελάδο μέχρι και 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Χρυσάφι στα πόδια του Αλμέιδα: «Η Αμέρικα μπορεί να του δώσει συμβόλαιο 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:02 - 30.05.2023

Χρυσάφι στα πόδια του Αλμέιδα: «Η Αμέρικα μπορεί να του δώσει συμβόλαιο 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!»

Οι Αργεντίνοι ισχυρίζονται πως η Κλαμπ Αμέρικα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «elfutbolero.com.mx», η Κλαμπ Αμέρικα στοχεύει πέραν του Ματίας Αλμέιδα και τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο νούμερα ένα στόχος για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Η Αμέρικα ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ντιέγκο Βαλντές στη Μπενφίκα και ο 27χρονος άσος που έκανε... μαγικά φέτος στην ΑΕΚ φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του.

Aξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πέρα από το πολυετές συμβόλαιο που έχει ο Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ, υπάρχει και ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ...