«Η Κλαμπ Μπριζ εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μουκουντί»

Μουκουντί

i

© Intime

«Η Κλαμπ Μπριζ εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μουκουντί»

Sportal newsroom 11:28 - 11.10.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Αρόλντ Μοκουντί βρίσκεται στους υποψήφιους στόπερ της Κλαμπ Μπριζ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Το περασμένο καλοκαίρι η Κλαμπ Μπριζ κατέθεσε πρόταση, ύψους οκτώ εκατ. ευρώ για τον Καμερουνέζο στόπερ, η οποία όμως απορρίφθηκε από την ΑΕΚ. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι Βέλγοι δεν παρατάνε την υπόθεση του Αρόλντ Μουκουντί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalnieuws.be», το όνομα του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Ένωσης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει μια λίστα εννέα στόχων της Κλαμπ Μπριζ για το κέντρο της άμυνας, στην οποία εκτός από τον Μουκουντί, βρίσκονται οι Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα).

Η βελγική ιστοσελίδα μάλιστα, μέσω του δημοσιεύματος θυμίζει το καλοκαιρινό «φλερτ» της Κλαμπ Μπριζ, ενώ τονίζεται πως πέρυσι ο Καμερουνέζος έφερε σταθερότητα στην άμυνα της ΑΕΚ και οι εμφανίσεις του ήταν υψηλού επιπέδου, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ. O δημοσιογράφος, Τζέρεμι Σμιθ της εφημερίδας Guardian κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον 25χρονο στόπερ, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν «παραδοσιακό σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που είναι μεγαλόσωμος και δυνατός».