Η Original 21 ετοιμάζει τριήμερο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχθεί τους οπαδούς της Μαρσέιγ

Μαρσέιγ - ΑΕΚ

i

©Intime

Η Original 21 ετοιμάζει τριήμερο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχθεί τους οπαδούς της Μαρσέιγ

Sportal newsroom 11:38 - 08.11.2023

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, απηύθυναν κάλεσμα τον κόσμο να παρευρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να στηθεί μια γιορτή εν όψει του παιχνιδιού της Ένωσης με τη Μαρσέιγ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης (09/11, 22:00) την Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Europa League. Ενόψει της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν να ανταποδώσουν την φιλοξενία που δέχθηκαν στη Γαλλία στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τρεις ημέρες. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Με αυτόν τον τρόπο η Νέα Φιλαδέλφεια θα γεμίσει χαμόγελα και καλή διάθεση, με οπαδούς και των δύο οπαδών, κάτι που σπανίζει τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της Original 21 αναφέρει:

«Πέρασαν οι μέρες και η ώρα που περιμέναμε έφτασε! 

Από το απόγευμα σήμερα και για 3 μέρες η καρδιά μας θα χτυπά αγκαλιά με τα αδέρφια μας από την Μασσαλία! Απόψε το βράδυ, όλη η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ένα απέραντο party και καλούμε όλους μας τους φίλους να συμμετάσχουν! 

Το party μας θα κορυφωθεί την Πέμπτη από τη 13.00 το μεσημέρι στο χώρο του Κένταυρου στο άλσος, όπου θα στηθούν ψησίματα, μουσικές, μπύρες & ποτά , σε ένα άκρως κιτρινόμαυρο σκηνικό, μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στον Ναό. Όσα ζήσαμε όλοι στην Μασσαλία έφτασε η στιγμή που θα το ανταποδώσουμε όσο δεν πάει.

 Οποιος θέλει να βοηθήσει ξέρει που θα μας βρει τις επόμενες ημέρες και νύχτες. Bienvenue nos frères !»