ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μιχάλη είσαι πάντα εδώ μαζί μας»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μιχάλη είσαι πάντα εδώ μαζί μας»

Sportal newsroom 11:29 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 08.11.2023

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη τέλεσε σήμερα (08/11) Τρισάγιο στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή με την ΠΑΕ ΑΕΚ να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Το πρωί της Τετάρτης (08/11) η  οικογένεια του Μιχάλη τέλεσε Τρισάγιο στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης, με την «κιτρινόμαυρη» να στέλνει μέσω social media το μήνυμά της. Τα μέλη της οικογένειας του, εκπρόσωποι της ΠΑΕ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, όπως κι αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ τους και προσωπικοί του φίλοι παρευρέθηκαν στο Τρισάγιο.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μιχάλη και η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν τον έχουν μαζί τους την μέρα της ονομαστικής του εορτής... Ο Μιχάλης είναι όμως πάντα εδώ.

Μαζί Μας, στην σκέψη Μας και την καρδιά Μας. Η οικογένεια του δολοφονημένου αδερφού μας, τέλεσε σήμερα Τρισάγιο στο σημείο που ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, λίγα μέτρα από το γήπεδο μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια. 

Στο σημείο που μόνιμα από το καταραμένο εκείνο βράδυ του Αυγούστου τιμάται η μνήμη του. Τα μέλη της οικογένειας του, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, όπως κι αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ τους και προσωπικοί του φίλοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη. 

Η μεγάλη πρόκληση του Γκαρσία
EUROPA LEAGUE

08:32 - 08.11.2023

Η μεγάλη πρόκληση του Γκαρσία

Ο Γκαρσία ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με την Μαρσέιγ, κάτι που ο ίδιος περιμένει σαν «τρελός» και η Ένωση περιμένει πολλά

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Άνθιμος. Μιχάλη είσαι πάντα εδώ μαζί Μας».