«Η Θέλτα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Πινέδα, αλλά...»

Ορμπελίν Πινέδα

i

© Intime

«Η Θέλτα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Πινέδα, αλλά...»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 19:24 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 27.02.2024

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μια πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, η οποία μπορεί να απορρίφθηκε από τη Θέλτα, αλλά η εν λόγω υπόθεση έχει δρόμο μπροστά της...

Για την ΑΕΚ ως προς το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, δεν τίθεται κανένα ζήτημα σκέψης και συζήτησης. Η προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει ο Μεξικανός χαφ και την επόμενη σεζόν, είναι απολύτως προφανής και ποδοσφαιρικά λογική επιλογή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «90min», η Ένωση έχει κάνει ήδη μια πρόταση για την αγορά του 27χρονου άσου, η οποία όμως απορρίφθηκε από τη Θέλτα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

«Αν και το ποσό της πρότασης που έστειλε η ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ο Σέραρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαίωσε ότι η ελληνική ομάδα έστειλε στη Θέλτα την πρώτη της πρόταση, ώστε να παραμείνει ο Πινέδα στην ομάδα. 

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η απάντηση της Θέλτα ήταν αρνητική, ωστόσο η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το «sdpnoticias.com» η Θέλτα ζητά 12,5. εκατ. ευρώ για τον Ορμπελίν Πινέδα.