Οι βαθμοί των ομάδων στον πρώτο γύρο των play offs: Στην κορυφή η ΑΕΚ - Πως ο Παναθηναϊκός έχει σωθεί στο 90+ (vids)

Τσούμπερ - Σένκεφελντ

i

Τσούμπερ - Σένκεφελντ/ ©Intime

Οι βαθμοί των ομάδων στον πρώτο γύρο των play offs: Στην κορυφή η ΑΕΚ - Πως ο Παναθηναϊκός έχει σωθεί στο 90+ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:00 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 26.04.2023

Μετά το πέρας των πέντε αγωνιστικών των play offs η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός εννιά, ο Ολυμπιακός επτά και ο ΠΑΟΚ έξι.

Μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα στην έκτη αγωνιστική των play offs της Stoximan Super League. Η αγωνία για την ανάδειξη του πρωταθλητή της φετινής σεζόν συνεχίζεται και το ενδιαφέρον λίγες μέρες πριν το φινάλε παραμένει αμείωτο, παρακολουθώντας το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. 

Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος έκρυβαν εκπλήξεις, εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και παρατράγουδα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν πάρει σαφές προβάδισμα από τους υπόλοιπους και τούτη την ώρα συνδιεκδικούν τον τίτλο. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 72 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 63, στο +3 από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης συμπληρώνει την πεντάδα με 44 βαθμούς, στο +4 από τον Βόλο

Πόσους όμως βαθμούς έχουν συγκεντρώσει οι έξι ομάδες των play offs στον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος; Στην κορυφή βρίσκεται η ΑΕΚ με 13. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Θυμίζουμε στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλη στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), στη συνέχεια νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1) και κατόπιν πέρασε από τον Βόλο με το ίδιο σκορ. Την τέταρτη και την πέμπτη αγωνιστική επιβλήθηκε του Άρη στην έδρα της (3-1) και έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από το Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-3) αντίστοιχα. 

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με έντεκα βαθμούς. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. «Χ» τις δύο πρώτες αγωνιστικές με ΑΕΚ εκτός (0-0) και Βόλο εντός (0-0) και τρία σερί «τρίποντα». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε του Άρη στη Θεσσαλονίκη (0-1), νίκησε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στο «αιώνιο» ντέρμπι (2-0) και έφυγε με το «διπλό» από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-2). Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι αν τα ματς έληγαν στο 90', ο Παναθηναϊκός θα είχε -2 βαθμούς, επομένως θα ήταν στους εννιά. 

/printscreen

Στην τρίτη θέση είναι ο Ολυμπιακός με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Πειραιώτες στην πρεμιέρα επικράτησαν του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (0-3) και τη δεύτερη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με τον Άρη στο «Καραϊσκάκης» (2-2). Στη συνέχεια πήραν τη νίκη με ανατροπή στην έδρα τους κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-1) και ακολούθησαν δύο ήττες από Παναθηναϊκό εκτός (2-0) και ΑΕΚ εντός (1-3). 

Καραπαπάς: «Αδιανόητη σφαγή, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια εκτέλεση από διαιτητή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:36 - 25.04.2023

Καραπαπάς: «Αδιανόητη σφαγή, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια εκτέλεση από διαιτητή»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ακόμα μία ανάρτηση για τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη «σφαγή» στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας με έξι βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και τρεις ήττες. Ενώ τα ματς έληγαν στο 90', ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είχε ένα βαθμό παραπάνω. Στην πέμπτη θέση είναι ο Άρης με τέσσερις βαθμούς και στην έκτη ο Βόλος με έναν βαθμό. 

/printscreen
Tags: