Ο Γιοβάνοβιτς ξεκουράζει βασικούς με φόντο τα ντέρμπι

Γιοβάνοβιτς, Κουρμπέλης / Intime

i

Γιοβάνοβιτς, Κουρμπέλης / Intime

Ο Γιοβάνοβιτς ξεκουράζει βασικούς με φόντο τα ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:50 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 26.04.2023

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο προηγείται της εβδομάδας των ντέρμπι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανοίξει το ροτέισον για να αντέξουν οι παίκτες του την κόπωση.

Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Τούμπα και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πολύ μικρό για ουσιαστική προετοιμασία στον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση της Δευτέρας αφιερώθηκε στην αποθεραπεία από το ματς με τον ΠΑΟΚ και της Τρίτης ήταν χαλαρή, αφού προηγείται της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο.

Επίσης, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής πως μέχρι τις 7 Μάϊου, τα Play Offs θα συνεχιστούν με συνεχόμενες αγωνιστικές. Πέντε ματς συμπυκνώνονται μέσα σε δύο εβδομάδες, άρα απαιτείται μία συνολική διαχείριση από τους προπονητές.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει προβεί σε δοκιμές, όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ξεκούραστους παίκτες. Με σκοπό να τους δώσει ρυθμό πριν το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ για να διευρύνει το ροτέισον, αλλά και να προφυλάξει ορισμένους βασικούς.

Αγωνία, ξέσπασμα, τρέλα - Οι αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό για το τεράστιο διπλό στην Τούμπα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:02 - 24.04.2023

Αγωνία, ξέσπασμα, τρέλα - Οι αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό για το τεράστιο διπλό στην Τούμπα (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη, στο φινάλε έσπασαν καρδιές στον πάγκο και στα αποδυτήρια επικράτησε τρέλα για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστές Κουρμπέλη κι Αϊτόρ.

Μετά το ματς της Τετάρτης με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θα κλείσει με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ένα πρόγραμμα δύσκολο και πολύ απαιτητικό.

Ο Ντάνιελ Μαντσινι αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα αντί ενός εκ των Μπερνάρ και Παλάσιος. Ο Ιβάν θα κρίνει ποιος από τους δύο είναι πιο καταπονημένος και θα τον ξεκουράσει.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανέρθει στο δεξιό άκρο της άμυνας, αφού έτσι και αλλιώς το ματς χρειάζεται μεγαλύτερη επιθετικότητα. Στο μυαλό του Σέρβου συντηρούνται τα ονόματα των Τσόκαϊ και Κλάινχαϊσλερ, για να ξεκουραστεί ο Κουρμπέλης και να «φρεσκαριστεί» η μεσαία γραμμή.

Επίσης, έχει εμφανιστεί ο κίνδυνος τιμωριών λόγω του «κιτρινίσματος»... Ο Κουρμπέλης έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες και με άλλη μία, θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Εκτός από τον αρχηγό, δύο κίτρινες έχουν οι Ρούμπεν και Σάντσες.