Τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έγιναν κόμικ (pic)

Το γκολ του Ιωαννίδη

i

© Intime

Τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έγιναν κόμικ (pic)

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-2) χάρη στα γκολ των Μπερνάν και Ιωαννίδη, τα οποία έγιναν κόμικ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-2), για την πέμπτη αγωνιστική των play offs της Super League. Με σκόρερ τους Μπερνάρ και Ιωαννίδη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «απέδρασε» από τη Θεσσαλονίκη με δύο πολύ σημαντικά γκολ, τα οποία ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τίτλου, με το «τριφύλλι» να ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ στους 72 βαθμούς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο απόλυτος game changer του πρωταθλήματος (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:12 - 25.04.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο απόλυτος game changer του πρωταθλήματος (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να αναδειχθεί ο MVP του πρωταθλήματος σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο. Στην Τούμπα ο νεαρός επιθετικός έδωσε για ακόμη μια φορά τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Μέσω των social media, η «πράσινη» ΠΑΕ παρουσίασε ένα κόμικ με τις δύο φάσεις που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα. Συγκεκριμένα φαίνεται το υπέροχο γκολ του Μπερνάρ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια ο πανηγυρισμός, ενώ επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει το «χρυσό» γκολ του Ιωαννίδη με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο τίτλος του κόμικ είναι το λογοπαίγνιο «Θεσσαλο-ΝΙΚΗ» και πρωταγωνιστούν οι δύο σκόρερ του «τριφυλλιού».