Στο όριο ο Κουρμπέλης - Κίνδυνος ενόψει... ΑΕΚ

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

© Intime

Στο όριο ο Κουρμπέλης - Κίνδυνος ενόψει... ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 26.04.2023

Στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δέχτηκε κίτρινη κάρτα κι έφτασε τις τρεις στα play offs, με αποτέλεσμα να «κινδυνεύει».

Με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην Τούμπα και στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-2), έφτασε τις τρεις στη διαδικασία των play offs και πλέον έχει δημιουργηθεί «συναγερμός» στο «στρατόπεδο» των πρασίνων. Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην κανονική διάρκεια της Super League, στο μίνι πρωτάθλημα οι ποινές από τις κάρτες εκτίονται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο απόλυτος game changer του πρωταθλήματος (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:12 - 25.04.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο απόλυτος game changer του πρωταθλήματος (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να αναδειχθεί ο MVP του πρωταθλήματος σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο. Στην Τούμπα ο νεαρός επιθετικός έδωσε για ακόμη μια φορά τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της την εκτός έδρας αποστολή στο Βόλο κι όπως είναι λογικό, ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς αν δεχθεί κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (30/4, 20:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο θα κρίνει πολλά για τη μάχη της κορυφής.

Τη φετινή σεζόν, ο 29χρονος μέσος αποτελεί ένας από τους ηγέτες του «τριφυλλιού», καθώς μετράει 33 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Επίσης, έχει δεχτεί εννιά κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.