Αγωνία, ξέσπασμα, τρέλα - Οι αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό για το τεράστιο διπλό στην Τούμπα (vid)

Τρέλα με τη λήξη.

i

©intime

Αγωνία, ξέσπασμα, τρέλα - Οι αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό για το τεράστιο διπλό στην Τούμπα (vid)

Sportal newsroom 18:02 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 24.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη, στο φινάλε έσπασαν καρδιές στον πάγκο και στα αποδυτήρια επικράτησε τρέλα για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστές Κουρμπέλη κι Αϊτόρ.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έσπασαν καρδιές.

Στον Παναθηναϊκό έζησαν φυσικά έντονα κάθε δευτερόλεπτο, κάθε στιγμή του σπουδαίου αγώνα, από τον οποίο βγήκαν νικητές και πλησίασαν ακόμα περισσότερο τον τίτλο. 

Στο 0-1 του Μπερνάρ υπήρξαν πανηγυρισμοί, στο 1-1 απογοήτευση στον πάγκο. Μέχρι που ήρθε το πέναλτι του Ιωαννίδη. Όλοι στον πάγκο σιωπηλοί περίμεναν να δουνν τη μπάλα στα δίχτυα. Και μόλις αυτό συνέβη όλοι ξέσπασαν. Ο Σέρβος τεχνικός πανηγύρισε με σφιγμένες τις γροθιές, χωρίς υπερβολές όπως συνηθίζει. 

Τα τελευταία λεπτά, όλοι ήταν όρθιοι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα. Μόλις ο Γερμανός Σίμπερτ σφύριξε επικράτησε χαμός στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι έγιναν ένα κουβάρι, στα αποδυτήρια ο Αϊτόρ κι ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης πρωταγωνίστησαν στους πανηγυρισμούς και στο τέλος φυσικά βγήκε και η κατάλληλη ομαδική φωτογραφία, όπου διέκρινε κανείς μόνο χαμόγελα.

Δείτε την παρακάμερα του Παναθηναϊκού