Παναθηναϊκός για τον πανηγυρισμό α λα Αϊτόρ του Ιωαννίδη: «Κανείς δεν ξεχνάει το μεγάλο αφεντικό»

Ο πανηγυρισμός του Ιωαννίδη και του Αϊτόρ

i

© Printscreen

Παναθηναϊκός για τον πανηγυρισμό α λα Αϊτόρ του Ιωαννίδη: «Κανείς δεν ξεχνάει το μεγάλο αφεντικό»

Sportal newsroom 11:33 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 24.04.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω των social media σχολίασε τον πανηγυρισμό του Φώτη Ιωαννίδη στην Τούμπα, ο οποίος θύμισε την χαρακτηριστική κίνηση του Αϊτόρ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-2). Ο Έλληνας φορ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του, η οποία έχει καθιερωθεί στην πρώτη θέση μαζί με την ΑΕΚ, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Μετά την εκτέλεση του πέναλτι, ο Φώτης Ιωαννίδης κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ με σκοπό να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του. Η κίνηση του 23χρονου φορ με τα χέρια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, θύμισε τον Αϊτόρ.

 Θυμίζουμε, στον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά και στο διπλό των «πρασίνων» στην Τούμπα (1-2) τον περασμένο Οκτώβρη για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ισπανός άσος πανηγύρισε με τον ίδιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Μάλιστα, στον τελικό Κυπέλλου η κίνηση του Αϊτόρ να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο είχε φέρει την έντονη αντίδραση των οπαδών του «Δικεφάλου», οι οποίοι μάλιστα είχαν πετάξει μία πέτρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς.

Μέσω του Instagram, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να αναφερθεί στην κίνηση α λα Αϊτόρ του Ιωαννίδη, ο οποίος «αντέγραψε» τον συμπαίκτη του, ποστάροντας μία φωτογραφία από τον πανηγυρισμό και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν ξεχνά το μεγάλο αφεντικό».