Κατσουράνης: «Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης» (vid)

Κώστας Κατσουράνης

i

Κώστας Κατσουράνης/ ©Glomex

Κατσουράνης: «Έκανε θέατρο ο Ιωαννίδης» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:45 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 24.04.2023

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τη φάση στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην οποία ο Φώτης Ιωαννίδης κερδίζει πέναλτι.

Ο Κώστας Κατσουράνης και οι betarades στην εκπομπή τους στο Action 24 σχολίασαν το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στη φάση στην οποία ο Φώτης Ιωαννίδης κερδίζει πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου θα αναλάβει ο ίδιος, θα ευστοχήσει και θα χαρίσει ένα ακόμα μεγάλο «διπλό» στην ομάδα του. 

Ο Κώστας Κατσουράνης είπε: «Σε μία φάση που φάση που δε μυρίζει κάτι ο Ιωαννίδης, που είναι ο MVP του πρωταθλήματος για μένα, δίνει όλου τους βαθμούς που δίνουν το πρωτάθλημα, πιο πολύ από όλους εννοώ. Νομίζω κερδίζει το πέναλτι, που βλέπουμε στη φυσική του ροή, για μένα δικαιολογείται ο διαιτητής γιατί φαίνεται σα μεγάλο θέατρο γιατί δε μπορεί να δει αυτό το πάτημα το μικρό. Δικαιολογείται η απόφασή του να δώσει θέατρο. Ποδοσφαιρικά, σα ποδοσφαιριστής μιλάω και εγώ θέατρο θα έδινα.

Κανείς δε μπορεί να δει ένα μικρό πάτημα εκείνη την ώρα. Για μένα κάνει θέατρο ο Ιωαννίδης, αλλά κι εγώ θέατρο θα έκανα, που λέει ο λόγος. Θα έπρεπε να κερδίσω πέναλτι όταν νιώσω ότι ο άλλος έχει επαφή. Γιατί εμείς δεν είμαστε Ιωαννίδης να νιώσουμε επαφή. Εμείς βλέπουμε από την τηλεόραση. Μετά πάει στο VAR και βλέπει μία επαφή, αυτός είναι ο κόσμος του VAR πλέον, πέναλτι και 1-2. Μετά ο ΠΑΟΚ είναι άτυχος στη φάση του οφσάιντ, που μετά έγινε πέναλτι καθαρό. Άτυχος σε εισαγωγικά γιατί αφού υπάρχει οφσάιντ δεν είναι άτυχος.».