Παναθηναϊκός: Από Τρίτη τα εισιτήρια με τον ΝΠΣ Βόλο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο / Intime

i

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο / Intime

Παναθηναϊκός: Από Τρίτη τα εισιτήρια με τον ΝΠΣ Βόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:06 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 26.04.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους οπαδούς της για την προπώληση των εισιτηρίων στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πριν το αθηναϊκό ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης», προηγείται για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Ένα ματς στο οποίο οι οπαδοί του Τριφυλλιού ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών», για να βοηθήσουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναβιώνοντας την εκπληκτική ατμόσφαιρα του προηγούμενου Οκτωβρίου, στο αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ παρέλαβε εισιτήρια για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα διαθέσει από την Τρίτη (25/6), ενημερώνοντας με ανακοίνωση τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις προϋποθέσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αύριο, Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρες 11:00 – 18:30 θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων του αγώνα playoffs Βόλος – Παναθηναϊκός (26/04/2023, 18:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας -ένα εισιτήριο ανά κάρτα διαρκείας- γνωρίζοντας μας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του κατόχου εισιτηρίου αγώνα.

Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».