O Παναθηναϊκός κοντά σε παίκτη του Άρη

Χρήστος Χατζηιωάννου / Intime

i

Χρήστος Χατζηιωάννου / Intime

O Παναθηναϊκός κοντά σε παίκτη του Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 01:27 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 01:30 - 24.04.2023

Οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να φέρουν στην Αθήνα τον πιο ταλαντούχο επιθετικό του Άρη, τον 19χρονο Χρήστο Χατζηϊωάννου.

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τον Άρη φέρεται να έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός, μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Μπάλα Live» του MEGA TV, τα πράσινα προβάρει ο 19χρονος επιθετικός, Χρήστος Χατζηϊωάννου.

Πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο «φουνταριστό» του Άρη Κ19, ο οποίος ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Super League U19. Ο γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 2004 ποδοσφαιριστής, έχει σκοράρει 11 γκολ σε 19 αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χατζηιωάννου έχει προλάβει να αγωνιστεί στη Super League, μετρώντας δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές. Το ίδιο έχει συμβεί με τον Μακεδόνα στράικερ στα προκριματικά του Conference League, αφού έχει προλάβει να παίξει τρεις φορές ως αλλαγή με σύνολο 14 λεπτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Άρη για να αποκτήσει τον Χατζηιωάννου το καλοκαίρι. Με τον Χατζηιωάννου να εντάσσεται στο ρόστερ της Β’ ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού προσπαθούν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο και εκτός από έτοιμους παίκτες, αναζητούν και τα μεγαλύτερα ταλέντα. Ο Χατζηιωάννου ανήκει σε αυτή την κατηγορία και έχει τις προδιαγραφές να εξελιχτεί.

Ασφαλώς, ο Άρης θα εισπράξει αντίτιμο για τον Χατζηιωάννου, ο οποίος θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία σημαντική επένδυση για τους «πράσινους», οι οποίοι θα δυναμώσουν με έναν φέρελπι στράικερ.