Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Η ώρα της ΑΕΚ θα έρθει»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χουάνκαρ / Intime

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χουάνκαρ / Intime

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Η ώρα της ΑΕΚ θα έρθει»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:17 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 24.04.2023

Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και επιλεκτική προσέγγιση, κάτι που επισήμανε τη Δευτέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των Play Offs, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Με την επικείμενη αναμέτρηση τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να τίθεται στο επίκεντρο.

Βέβαια, αυτό είναι η μισή αλήθεια… Διότι πριν, αλλά και μετά το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια! Τα οποία αν δεν προσέξουν, ίσως να πάθουν ζημιά.

Αυτό είναι το νόημα των λεγομένων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Πριν το ματς με την ΑΕΚ, μεσολαβεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σε όσους θεωρούν δεδομένο το διπλό, ας θυμηθούν το 0-0 των δύο ομάδων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που στερεί από τους «πράσινους» την πρωτοκαθεδρία στη βαθμολογία.

Συνεπώς, ο ΝΠΣ Βόλος προηγείται της ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει με τη σειρά. Όπως επιτάσσει η επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! 

Ο Σέρβος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια για το διπλό επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόνισε πως οι παίκτες του υπέπεσαν σε λάθη που θα τα αναλύσουν κατά την παραμονή στη Μαγνησία και επανάλαβε πως όλη η προσοχή τους, πρέπει να εστιαστεί στην Τετάρτη. Μετά και αφού πράξουν το καθήκον τους, στο Τριφύλλι θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την Ένωση. 

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να ξεκινούν με προθέρμανση και rondo, ολοκληρώνοντας με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.