Η ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out με Λαμία!

OPAP Arena

i

© Intime

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out με Λαμία!

Κώστας Τόπας 13:45 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 29.05.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή (19/05, 20:00) με αντίπαλο τη Λαμία στην «OPAP Arena».

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως δεν κρατάει το πρωτάθλημα στα χέρια της, καθώς θέλει «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη την Κυριακή (19/05, 20:00), η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Λαμία στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ θέλει ένα «θαύμα» όπως αυτό της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάγερν (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:08 - 16.05.2024

Η ΑΕΚ θέλει ένα «θαύμα» όπως αυτό της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάγερν (vids)

Η τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League αναμένεται να είναι γεμάτη συγκινήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου κι η ΑΕΚ ελπίζει να πετύχει ότι έκανε η Μάντσεστερ Σίτι το 2012 και η Μπάγερν πέρυσι.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Σήμερα (16/5) το πρωί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία στην OPAP Arena!

Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν να μας δουν να λυγίζουμε, ο κόσμος της ΑΕΚ με ένα ακόμη Sold Out δίνει το δικό του μήνυμα!

Ο κόσμος μας, η δύναμη μας, για μια ακόμη φορά δείχνει το μεγαλείο της αγάπης του για την ΑΕΚ και την πίστη όλων για την τελική νίκη.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ σας ευχαριστεί μέσα από την ψυχή του. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Σπίτι Μας και όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη κοντά στην ομάδα και στον Ματίας Αλμέιδα για να μας βρει το τέλος να γιορτάζουμε.

Εσείς δείχνετε τον δρόμο για μια ακόμη φορά!».