Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου «Αυγερινός» (vid)
i

©AEK FC

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου «Αυγερινός» (vid)

Sportal newsroom 15:29 - 21.03.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με την Original 21 της Πάφου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρουν στο σωματείο «Αυγερινός».

Παρά τις πολλές αγωνιστικές δοκιμές του Αλμέιδα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σ’ όλο το ματς, έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ και νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο. Μετά το φιλικό, οι παίκτες της Ένωσης έκαναν το πρωί της Πέμπτης (21/03) πρόγραμμα αποκατάστασης στην Κύπρο και με την επιστροφή τους στην Αθήνα θα είναι ελεύθεροι προπονήσεων μέχρι την Δευτέρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στήριξε την πρωτοβουλία της Original 21 Πάφου και από κοινού έκαναν μία σημαντική κοινωνική προσφορά στο σωματείο «Αυγερινός», κατά την παραμονή της ομάδας στην Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν τόνο τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να τα προσφέρουν στο σωματείο Αυγερινός. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική ομάδα εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο, η οποία ιδρύθηκε στη μνήμη του Αντρέα Πίσκοπου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών από προβλήματα υγείας.

Πρωινή προπόνηση στην παραλία της Λεμεσού και δώρο από τον Αλμέιδα τριήμερο ρεπό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:05 - 21.03.2024

Πρωινή προπόνηση στην παραλία της Λεμεσού και δώρο από τον Αλμέιδα τριήμερο ρεπό

Μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν σήμερα το πρωί πρόγραμμα αποκατάστασης στην Κύπρο και με την επιστροφή τους στην Αθήνα θα είναι ελεύθεροι προπονήσεων μέχρι την Δευτέρα

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με επικεφαλής τον team manager της ομάδας Δημήτρη Ναλιτζή, συμμετείχε στην παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα μέλη του κλαμπ της Original 21 Πάφου.