Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα 70 χρόνια του κυπριακού συλλόγου

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα 70 χρόνια του κυπριακού συλλόγου

Κώστας Τόπας 13:09 - 16.02.2024

Φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα δώσει η ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων του κυπριακού συλλόγου.

Φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα δώσει στις 20 Μαρτίου η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Απόλλωνα Λεμεσού για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων του κυπριακού συλλόγου.

Δύσκολα με Κηφισιά ο Πόνσε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 16.02.2024

Δύσκολα με Κηφισιά ο Πόνσε

Έχει ζητήσει και έχει πάρει ο Πόνσε άδεια απουσίας από τις προπονήσεις της ΑΕΚ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και μοιάζει δύσκολο να προλάβει να παίξει στο κυριακάτικο ματς

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AlphaMega Stadium της Λεμεσού, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024».

Ο Απόλλων Λεμεσού θα συμπληρώσει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του κι έτσι διοίκηση δεν θα αφήσει αυτή την πολύ σημαντική επέτειο να περάσει χωρίς τους απαραίτητους εορτασμούς και ανακοίνωσε τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Το καλεντάρι των εκδηλώσεων θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο ήδη έχουν γίνει γνωστές οι ενέργειες που θα γίνουν από το Σωματείο. Αναμονή και για την ανακοίνωση της ημερομηνίας, κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση της επετειακής φανέλας.