Δύσκολα με Κηφισιά ο Πόνσε

Πόνσε

i

Έκι Πόνσε/©intime

Δύσκολα με Κηφισιά ο Πόνσε

Κώστας Τσίλης 11:34 - 16.02.2024

Έχει ζητήσει και έχει πάρει ο Πόνσε άδεια απουσίας από τις προπονήσεις της ΑΕΚ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και μοιάζει δύσκολο να προλάβει να παίξει στο κυριακάτικο ματς

Την προηγούμενη Κυριακή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το μεγαλύτερο δίλημμα για τον Ματίας Αλμέιδα ήταν η θέση στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Η επιλογή που τελικά έκανε ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, έναντι του Έκι Πόνσε. Παρόλα αυτά, καθαρά αγωνιστικά, θεωρητικά μπροστά στο ίδιο δίλημμα θα ήταν ο Αλμέιδα και για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Κηφισιά. 

Ο Ραντόνια δεν είναι για τον Αλμέιδα, ένα μπακ εκτάκτου ανάγκης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:50 - 16.02.2024

Ο Ραντόνια δεν είναι για τον Αλμέιδα, ένα μπακ εκτάκτου ανάγκης

Στον σχεδιασμό που έχει ο Αλμέιδα, ο Ραντόνια δεν είναι ένα δεξί μπακ που θα βρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μόνο εαν υπάρξουν απουσίες, αλλά είναι πλέον κομμάτι του rotation και πιθανό να παίξει την Κυριακή

Όμως για καθαρά πρακτικούς λόγους, δεν θα χρειαστεί ο Αργεντινός τεχνικός να μπει στην διαδικασία να αποφασίσει. Ο Πόνσε έχει ένα προσωπικό πρόβλημα. Και ήδη από την Τετάρτη συζήτησε με τον Αλμέιδα και πήρε άδεια για να απουσιάσει. Δεν επέστρεψε ούτε και σήμερα, επομένως μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ματς. Ακόμα δηλαδή και αν μπει ξανά από αύριο στην δουλειά στα Σπάτα, θα είναι σχεδόν απροπόνητος ολόκληρη την εβδομάδα. 

Προφανώς και μέχρι και την τελευταία μέρα προπονήσεων, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ως "κλειδωμένο". Ειδικά αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής νιώθει πως είναι καλά και έτοιμος έστω για να μπει στην αποστολή. Πάντως μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να δώσει ο Πόνσε κανονικά το παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι.