Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:49 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 18.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Κηφισιά στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Κυριακής (18/2, 19:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε ένα ματς, που μετά από δύο μήνες (και κάτι) η Ένωση θα έχει ξανά στο πλευρό της τον κόσμο της, με το σπίτι του Δικεφάλου να αναμένεται κατάμεστο.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» φυσικά είναι η νίκη που θα τους στείλει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και μετά θα περιμένουν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί, ενώ οι νεοφώτιστοι θα κυνηγήσουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει σημαντικό boost στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στην κατηγορία.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι οι τραυματίες-ανέτοιμοι Ρότα και Σιμάνσκι, αλλά και ο Βίντα, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν διαθέσιμος καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει. Εκτός είναι και ο Πόνσε, ο οποίος έχει πάρει άδεια λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός