ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τη Μαρσέιγ

ΑΕΚ

i

ΑΕΚ/ ©Intime

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 20:33 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 03.10.2023

Το απόγευμα της Τρίτης (3/10) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Άπαντες στην ΑΕΚ σκέφτονται το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Και είναι λογικό, αφού δύο μέρες έχουν μείνει για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Αίαντα.

Ωστόσο και το ματς με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» δεν είναι μακριά. Σε περίπου δύο εβδομάδες η Ένωση θα δοκιμαστεί και στη Μασσαλία και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκινά μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τη γαλλική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Μαρσέιγ (26/10 – 19.45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλεται κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στη Γαλλία, όπως επίσης ημερομηνία και τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός φώναζε πριν το ντέρμπι, εμείς αδικηθήκαμε αλλά δεν μιλήσαμε γιατί δεν θέλουμε τοξικότητα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 03.10.2023

ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός φώναζε πριν το ντέρμπι, εμείς αδικηθήκαμε αλλά δεν μιλήσαμε γιατί δεν θέλουμε τοξικότητα»

Δια στόματος του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο ΔΣ της Superleague και για την διαιτησία και τον αρχιδιαιτητή και την τοξικότητα

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».