Ο Αλμέιδα έχει να δείξει στους παίκτες της ΑΕΚ δυο βίντεο
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα έχει να δείξει στους παίκτες της ΑΕΚ δυο βίντεο

Κώστας Τσίλης 13:56 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 03.10.2023

Για τον Αλμέιδα έχει πρώτη προτεραιότητα η προετοιμασία και το "διάβασμα" του Άγιαξ, όμως δεν θα αφήσει να περάσουν τα λάθη που έφεραν την πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στο ματς με τον ΟΦΗ

Είναι πάντα καλό για μια ομάδα, μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, να ακολουθεί πολύ γρήγορα ένα σημαντικό παιχνίδι, προκειμένου να βγει αντίδραση. Και στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θα ήταν υποχρεωμένοι αμέσως μετά το ματς με τον ΟΦΗ, να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Αφενός διότι είναι κομβικό για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης, αφετέρου διότι είναι μόλις σε τρεις μέρες. 

Η ΑΕΚ ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει, κάπου να είναι αγνώριστη
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:57 - 02.10.2023

Η ΑΕΚ ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει, κάπου να είναι αγνώριστη

Μετά από δέκα μέρες με ματς σε φουλ ένταση και με φουλ απουσίες, ο Αλμέιδα ήξερε πως ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει ματς που θα ρίσκαρε να εμφανιστεί μια ΑΕΚ πολύ μακριά από την δικιά του ΑΕΚ. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα ήδη από τη σημερινή προπόνηση θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και στην μελέτη αλλά και στην ανάλυση των Ολλανδών. Παρόλα αυτά, είναι επίσης δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός δεν πρόκειται να αφήσει να περάσουν χωρίς επισημάνσεις, όλα τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα στο Ηράκλειο. Την πρώτη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. 

Εξάλλου ήδη από χθες το βράδυ, ο Αλμέιδα επεσήμανε πως "υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε". Και αυτός είναι και ο τρόπος για να προχωρά μπροστά η ομάδα. Επομένως το πιθανότερο είναι πως εκτός από το καθιερωμένο βίντεο ανάλυσης του επόμενου αντιπάλου που είναι ο Άγιαξ, ο Αργεντινός τεχνικός θα δείξει στους παίκτες του και κομμάτια από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στα οποία υπήρχαν λάθη ή κακές αντιδράσεις. Άλλωστε ένα στραβό αποτέλεσμα που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει, ο Αλμέιδα θέλει το εκμεταλλευτεί, για να διορθώσει πράγματα.