Αλμέιδα: «Τα πόδια δεν ακολουθούν τη θέληση, δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο ματς της ΑΕΚ με μένα στον πάγκο»

Ο Ματίας Αλμέιδα.

i

©intime

Αλμέιδα: «Τα πόδια δεν ακολουθούν τη θέληση, δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο ματς της ΑΕΚ με μένα στον πάγκο»

Sportal newsroom 23:11 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 02.10.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ από τον ΟΦΗ.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ και την αποτελεσματικότητα του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της Ένωσης είπε μεταξύ άλλων: Για το αν έκανε η ΑΕΚ το χειρότερο παιχνίδι με εκείνον στον πάγκο: «Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι κάναμε ξανά κάποια λάθη. Δεχόμαστε ένα γρήγορο γκολ και σε έναν αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά, γνωρίζαμε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνονταν περίπλοκα αν δεχόμασταν ένα τέρμα. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στην αντίπαλη εστία και κάποιες στιγμές μπαίναμε σε ένα παιχνίδι όχι ξεκάθαρο.

Προφανώς και ο ΟΦΗ έχει κάποια αξία και κάποια πλεονεκτήματα και εμείς κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε όμως έχουν παίξει ρόλο και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες τα δίνουν όλα και ίσως τα πόδια δεν ακολουθούν την θέληση αλλά ο αντίπαλος έπαιξε καλά, τόσο με την στρατηγική του, είχε επιτυχία, είχε ευστοχία και τώρα μόλις έβλεπα τα νούμερα και με βάση αυτά είναι αυτά που συνήθως κάνουμε. 500 πάσες, 85% σε αποτελεσματικότητα, δεν θυμάμαι αν είναι 12 ή 13 σουτ εκ των οποίων τα 4 πήγαν στην εστία.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με βάση αυτά τα νούμερα είδα μια ομάδα που παίζει με παρόμοιο ρυθμό και από την άλλη βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος είχε περίπου 100 λιγότερες, έφτασαν στην αντίπαλη εστία, αλλά με αποτελεσματικότητα και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ και πρέπει ν’ αποφύγεις να σου βάζουν γκολ».

Πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 204 ημέρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:48 - 02.10.2023

Πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 204 ημέρες

Η ΑΕΚ ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ να της «κλέβει» το τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια της Ένωσης από τον Μάρτιο του 2023, διατηρώντας το αήττητο σερί της για σχεδόν πέντε μήνες.

Σ’ ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η νίκη του ΟΦΗ είναι δίκαιη, λόγω των αριθμών που επικαλέστηκε, απάντησε: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Γι’ αυτό μίλησα για την αποτελεσματικότητα του αντιπάλου και για αυτό τον συγχαίρω».