Κάλενς: «Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε»

Κάλενς

i

Κάλενς/©Intime

Κάλενς: «Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε»

Sportal newsroom 22:52 - 02.10.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς σε δηλώσεις του στην Cosmote Tv μετά την ήττα της «Ένωσης» ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να μπαίνει συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό και τόνισε πως θα πρέπει να βγάλει αντίδραση στον αγώνα που ακολουθεί με τον Άγιαξ.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς μίλησε στην Cosmote tv για το πώς ήρθε η ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και τόνισε πως η «Ένωση» πρέπει να βγάλει αντίδραση στον αγώνα με τον Άγιαξ την προσεχή Πέμπτη (5/10). 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλεξάντερ Κάλενς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πως ο ΟΦΗ θα παίξει ψηλά και με πίεση, δεχτήκαμε νωρίς γκολ και ο ΟΦΗ πήρε ψυχολογία. Εμείς κάθε φορά θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε.

Πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 204 ημέρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:48 - 02.10.2023

Πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 204 ημέρες

Η ΑΕΚ ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ να της «κλέβει» το τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια της Ένωσης από τον Μάρτιο του 2023, διατηρώντας το αήττητο σερί της για σχεδόν πέντε μήνες.

Εγώ έχω παίξει μόλις 3 παιχνίδια, αλλά πρέπει να μπαίνουμε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα κάθε βδομάδα εξελίσσεται και έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να τα δώσουμε όλα».